..

Hemska saker händer även de bästa människorna. Men de bästa lyckas också ta sig igenom det, inte smärtfritt, men i alla fall som lite starkare än innan.


Breakthrough

Det är verkligen mysigt med snö, när man sitter och äte frukost på morgonen så ser man de vita träden, man tänder ett ljus och dricket en kopp the. Verkligen helt underbart.
Däremot så är det mindre mysigt när man ska åka till stallet, kommer ner till bilen och måste spendera fem minuter med att ösa snö från tak, motorhuv och alla fönster. Händerna blir så kalla så de värker och sticker. Sen kommer man till stallet och kan inte rida ut för att jag inte har några snowgrips på Daniella, så det blir till att promenera ner till ridhuset i snöstorm på vägar som är glashala.
Men vad gör man om man är engagerad i sin häst? Det är bara att slicka i sig.

Igår tömkörde jag Ulla i ridhuset, hon var hur duktig som helst. La upp en bom på en volt som hon fick ta i skritt, trav och galopp. Så lösgörande och bra för att få en aktivitet i ryggen. Jag har kommit på en sak när det gäller tömkörningen med Dániella. Hon hamnar gärna bakom lod och jag har försökt att få henne att få fram nosen på henne hela tiden. Men igår drev jag bara på henne framåt och lät det vara. Hon går mycket bättre bakom lod i tämkörningen, hon får en rundare hals och jobbar bättre med rygg och bakben. Därför ska jag göra på detta vis hela tiden nu och se vad det får för resultat. Skoj!
Jag tror inte att man alltid ska vara så besatt av alla skolor och vad andra säger när det gäller hur hästen ska gå eller inte, för det där är ju väldigt individuellt för varje häst.

Dags att jobba!

Xoxo Fanny

..

Här är en bild på Daniella och Tove, som rider henne två dagar i veckan! De är så söta ihop!


Karma

Jag känner inte för att skriva så mycket idag, kanske kommer ett infall senare idag.

En sak vill jag säga: "Somtimes karma comes back and bites you in the as, somliga straffar Gud me detsamma"

Lägger in en fin låt, denna är helt underbar tycker jag. Lyssna på texten.


..

Gudde är på jobbet idag, till min stora lycka!
Det är så sjukt tråkig stämning här och har varit ett tag, vilket gör att mina prestationer är lika med noll och att jag inte alls trivs på jobbet längre. Och det är tråkigt, men vissa har blivit bitchiga och tror att de är bättre än andra och vissa är bara helt efterblivna och fattar inte ens vad de gör. Jag är frustrerade och arg över hur det är här just nu, så jag orkar inte ens anstränga mig. Ursäkta mig, men detta är bajs!

Idag kommer mamma till Stockholm i alla fall, vi har en lunch inplanerad. Hade tänkt att hon skulle komma upp hit och titta hur jag jobbar, men nu har jag verkligen ingen lust längre.

..

Michis hade denna låt på sin blogg, och jag kom att tänka på Lady.




RSS 2.0