Rubrik

Alla utom jag jobbar halvdag idag...
Får inte tag på en kotte då alla har gått hem för allahelgona... Jaja, snart får man väl tag på någon!

Sanningen börjar krypa sig på

Jag har fått en hel del saker klara för mig den här dagen. Många saker som jag behövde få klara för att få stop på allt snurr i skallen, lite klarhet i alla dessa lögner. Klarheten slog emot mig, ett besked som gör mig både lättad och nyfiken.
Men det som inte dödar dig gör dig starkare!

Lägger till en liten sak

Måste tillägga att veterinären gav mig ros idag för att Daniella är i perfekt hull, hon måste bara sätta mer muskler på rygg och rumpa. Men det kommer!
Annars tyckte hon att det var en supertrevlig och fin häst. Bättre ett-års dag kan man väl inte önska sig?
Inget kan förstöra denna dag!

Daniella

Tjoho, idag firar jag och Daniella ett år! Världens bästa och mest underbara ponny. Hon vaccinerades, kanske inte det bästa sättet att fira för henne, men hon fick i alla fall en massa kanelbullar och morötter. Ulla Bella!

Tävlingen i lördags gick hur bra som helst, Tove råkade rida fel väg i sitt program men landade i alla fall på 77%, jag är mycket stolt!
Jag och Daniella vann vår klass. Hon är så himla duktig! Jag älskar verkligen den där ponnyn.
Direkt efter jag satt av kände jag febern krypa på. Fy sjutton, när jag kom hem hade jag 38,9 grader. Så det var bara att strunta i en kväll på stan och ligga på soffan med Ipren i blodet och femton koppar the.
Söndagen spenderades på soffan, sovandes hela dagen. Åkte till stallet på kvällen och red lektion för Linda.
Jag kan verkligen skratta mig lycklig åt att jag har Danielle, genom henne lär jag mig inte bara hur mycket som helst utan jag har också fått träffa Caroling, en utav de bästa vänner man kan ha!

Nu ska jag göra mig klar för jobbet och springa någea ärenden, hemilga sådana!

Xoxo Fanny

Rubrik

Vad hände med värdighet och vuxna konversationer? De ersattes av lögner och ett outgrundligt hat. Jag är arg, så arg så jag kokar. Men det rinner av mig snabbt. Jag skäner inte dig fler tankar efter detta.

Idag har jag och Tove en massa saker att ordna eftersom det är tävlning imorgon. Daniella ska ridas, schamponeras, manen ska ryckas. Ja, en skönhetsbehandling för henne helt enkelt. Ulla Bella kommer bli så himla fin!
Igår höll jag lektion för Tove, tränade på programmet en sista gång och det gick bra. Det var stor skillnad, så detta kommer de klara galant! Jag är lite stressad att hinna med allt jag har att göra bara.. Men det ska någ gå bra.

Nu är det dags för morgonmöte, sen ska jag köra igång och boka järnet!

Xoxo Fanny

 


..

Känner mig så irriterad så det kryper i hela kroppen!

RSS 2.0