..

Ge mig nya utmaningar!


..

Otroligt seg och dålig dag idag..

Tisdag

Godmorgon!
Jag var helt slut när jag gick upp imorse, ville verkligen bara ligga kvar i min varma säng och dra mig.
Men upp till jobbet, göra sig fin och prova tio olika outfits innan man blir nöjd. VIsserligen trivs jag och har kul på jobbet, men ibland hade det varit skönare att bara ligga och dega hela dagen..

Igår avrundades min dag men stallet, jag och Daniella var ute och klättrade i skogen, det finns så fina ridvägar där jag står nu! Vi tog också en lång och härlig galopp längs fälten.
Underbara söta Daniella tyckte det var mysigt och skoj, jobbade på riktigt bra och var faktiskt pigg! Jag är så kär i den där ponnyn, hon är så otroligt underbar så jag saknar henne varenda sekund som jag inte är med henne.
Det som är så skönt är att den nya sadeln gör underverk på henne, så mjuk, så rörlig, så framåt och så mycket mer aktion i ryggen.

Efter stallet var jag också på Willys och handlade en massa mat.
Lagade en god sås med pasta till och åt på kvällskvisten, gjorde lite extra så det räckte till dagens matlåda.

Jag är lycklig!
Xoxo Fanny

Projektansvarig

Nu har vi haft uppstartsmöte och jag ska bli projektansvarig!
Känns som en spännande utmaning, framförallt som det verkar vara ett otroligt roligt projekt!


Inre kaos

Tiden sniglar sig fram.
Jag vill inte att klockan ska bli två, men samtidigt så vill jag ha det överstökat. Mycket känslor som spelar inom mig, tankar, funderingar. Det känns fel, konstigt och helt banalt att hon är borta. Nu ska man säga hej då för alltid.

Bye bye M

Ok, jag tar dina reaktioner även om jag finner dem irrationella. Du är 65 plus och bryr dig om en sak som du inte har med att göra.
Ja, jag har ätit och druckit gratis hos människor, och när jag gjorde detta trodde jag att dessa människor var mina vänner vilket var ömsesidigt. Har jag förtalat och spridit lögner, är det verkligen sant? Eller har jag kanske ett flertal vittnen som kan stärka min historia. De som jag kallade mina vänner har anklagat och förtalat MIG och inte tvärt om. Jag tycker det är konstigt att du, som inte ens känner mig, verkar veta precis vem jag är. Vilka är mina gelikar? De som dina vänner talat så gott om och även bjudit på sina fester? Konstigt att du ger dig sjlv tillåtelse att döma dem utefter vad du tycker om mig. Jag förstår att du försvarar dina vänner, det skulle jag också gjort om det inte varit så att de anklagat mig för något som jag inte är skyldig till. Däremot hade jag nog inte lagt ner tid på att trakassera någon i den utsträckningen som du gjort, en person i sina sinnes fulla bruk tänker inte i dina banor.
Men det är skönt att du nu erkänt att det var du, även om jag vetat det ett tag nu. Tror du på allvar att du är anonym på internet? Jo, jag har ditt IP-nr och har haft det ända sedan du började med detta. Det var alltså inte nödvändigt att byta alias eller ens använda ett. Du är feg och otroligt omogen. Visst, du använder stora ord, men kasta dem på någon annan som faktiskt tar åt sig, eller ännu bättre, skaffa dig ett liv och gör något nyttigt. Baka bröd, det är du ju bra på! Rannsaka dig själv innan du hoppar på t.ex. Caroline, för om du tänker efter, så är hennes kommentarer inte värre än dina. Och snälla du, du gjorde bort dig för länge sedan när du hade en lång mailkontakt med henne där du använder orde som"tjena guzzen" och"bli inte förvånad om någon frågar vad du kostar". Du är inte bättre än någon annan i det här sammanhanget.
Sure, det må vara löjligt att skriva i bloggen, men den har också gjort att jag blivit kontaktad av två stora hästtidningar som ville trycka allt som hänt mig. Var glad att jag inte gick så långt. Du gapar efter för mycket damen, kanske dags att växa upp och ägna sin tid åt annat.
"En del människor som inte verkar kunna släppa taget om sitt negativa förflutna kan just av det skälet vara dömda att gå under"

RSS 2.0